Notebook és Laptop javítás

Márkától függetlenül vállaljuk minden meghibásodott laptop, netbook, asztali PC, LED/LCD TFT monitor és lézernyomtató javítását.

Műszerezettségünk, és tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy SMD és BGA elemekből épített elektronikákat is alkatrész szinten javítsunk. Így kíméljük meg ügyfeleinket a -drága- főalkatrészek vásárlásától.
Alkatrész igény esetén igyekszünk gyári komponenseket beépíteni, hogy hosszú távon megbízható maradhasson a készülék.

Rövid határidővel dolgozunk, és nem számítunk fel bevizsgálási díjat sem. Általában elmondható, hogy minden készülék leadása után 24-72 órán belül javítási árajánlattal szolgálunk. Felár ellenében lehetőség van gyors javításra is! Amennyiben a szükséges alkatrészek rendelkezésre állnak akár 24 órán belül megjavítjuk készülékét.

Minden általunk végzett munkára és új alkatrészre garanciát vállalunk.

Laptop robbantott rajz

Hogyan zajlik a laptop szerviz folyamata?

0. Hívjon minket!

Készüléke rendetlenkedik, néha-néha "kékhalálozik", nem kapcsol mindíg be, vagy mondjuk cicereg a töltő? Vagy bármi rendellenességet tapasztal? Előfordulhat, hogy egy nagyobb hiba előjeleit tapasztalja, de az is, hogy csak valami apró szoftver hiba, beállítási probléma van a háttérben. Spóroljon meg magának egy felesleges utat, inkább hívjon minket még időben!

1. Hibás készülékét küldje be szervizünkbe..

..személyesen:

Fáradjon be szervizünkbe javításra szoruló laptopjával. Ha tudunk, rögtön egy gyors becslést adunk a hiba jellegére és a várható költségekre. Készülékét bevizsgálásra átvesszük, és munkalapra felvezetjük.

Tipp! Ne hozzon magával feleslegesen tartozékokat! Csak a hibával kapcsolatos kiegészítőkre van szükségünk, pl: a hálózati töltőre vagy mobilinternet modemre, táskát például sosem veszünk át.
Tipp! Gondolja át vannak-e kritikus fontosságú adatai a számítógépben! Kérésére -ha a hibával nem áll kapcsolatban- merevlemezét átvételkor kiszereljük és átadjuk Önnek.
Ugyanakkor kapcsolja ki bejelentkezési jelszavait a készülékéből, vagy hozzon létre rendszergazda-jogosultságú szerviz fiókot számunkra!

..postai úton, vagy futárszolgálattal

Készülékét postán, vagy az Ön által preferált futárszolgálattal is beküldheti szervizünkbe. Elkészülés után notebookját saját szerződött futárszolgálatunk segítségével juttatjunk vissza Önhöz. Részleteket erről a "házhozszállítás" menüpontban olvashat.
Tipp! Laptopját helyezze légpárnás ("buborék") fóliába, és helyezze el egy kartondobozba. A dobozon belül az üres helyeket szivaccsal, esetleg újságpapírral tömje ki.
Csak azokat a legfontosabb tartozékokat csomagolja készüléke mellé, amelyek a hibával összefüggésbe jöhetnek: pl hálózati töltő.

A csomagba feltétlenül mellékelje a következő információkat számunkra:
Az Ön neve, postacíme, telefonszáma, e-mail címe, mellékelt tartozékok, és a tapasztalt hiba minnél részletesebb leírása.

Miután kézhez vettük a csomagot munkalapját e-mailben küldjük meg Önnek.

2. Bevizsgálás és javítási árajánlat

Készülékének hibáit általában 1-3 napon belül feltárjuk és javítási árajánlatot készítünk Önnek.

Árajánlatunkkal első sorban telefonon keressük meg, de természetesen írásos formában is elküldhetjük Önnek.
Tájékoztatjuk a feltárt hibákról, annak javítási költségéről, az alkatrészigényéről és a várható elkészülés idejéről.

Akár elfogadja ajánlatunk, akár nem, bevizsgálási díjat nem számolunk fel!

Tipp! Amennyiben árajánlatunkat nem találja megfelelőnek kérjük előre jelezze felénk, hogy készülékét idejében eredeti állapotába szereljük össze mire érte jön!

Kérésére, vagy ha már a készülék piaci értékéhez képest a javítás költsége gazdaságtalan, bontási árajánlatot is készítünk.

Tipp! Bontásra szánt készülékét a nálunk vásárolt készülékbe a bontási értéken felül mindíg extra kedvezménnyel számítjuk be.

Részletek a felvásárlással kapcsolatban az adás-vétel oldalunkon olvashat.

3. Javítás

Az Önnel történt egyeztetés alapján -ha kell- elindítjuk a szükséges alkatrészek beszerzését, és megkezdjük a javítást. A munka során felmerülő esetleges problémákról, elakadt szállításról haladéktalanul értesítjük. Majd a folyamat végén egészében is leteszteljük a készüléket. Végül tájékoztatjuk a javítás eredményéről.

4. Átvétel

Immár újra működő laptopját nyitvatartási időn belül személyesen átveheti szervizünkben, de kérheti, hogy futárszolgálatunk segítségével juttassuk el azt Önhöz.

Munkalapját személyes átvétel esetén feltétlenül hozza magával, mert csak annak ellenében szolgáltatjuk vissza a készüléket!
Tipp! Hogyha nem tudja személyesen átvenni laptopját, akkor munkalapjával megjelenő családtagja, ismerőse is átveheti azt előzetes egyeztetést követően.

Figyelem! A hatályos jogszabályok szerint 3 hónapnál hosszabb tárolás esetén tárolási díjat számíthatunk fel (1500 Ft/hó). Hat hónap eltelte után (újbóli eredménytelen kiértesítés esetén) a készüléket értékesítjük, a javítási és tárolási díj leszámítása után a fennmaradó összeget címére postai csekken átutaljuk.

A javítás díját az átvétel alkalmával kell csak rendeznie, mely történhet készpénzben, előre átutalással, illetve utánvéttel is.

Az elvégzett javításról munkalapot állítunk ki, mely egyben a jótállási jegy.

Garancia címke
Garancia címke

Fontos! Az általunk javított készülékeket, eladott alkatrészeket egyedileg sorszámozott biztonsági címkével látjuk el. A jótállás feltétele, hogy ezek a címkék ne sérüljenek, ne hiányozzanak az adott termékről!

Bővebben a garanciáról itt olvashat.

Szerviz díjszabásunk

Munkadíjaink
Normál munkaóra
4 500 Ft / megkezdett óra
Sürgősségi munkaóra
9 000 Ft / megkezdett óra
Általános hibák
Belső tisztítás,
hűtő karbantartás
4 500 - 9 000 Ft
Szoftver-karbantartás
2 500 - 5 000 Ft
Rendszer telepítés
4 500 - 6 000 Ft
Adapter / vezeték javítása
4 500 Ft
Elektronikai hibák
Alaplapi tápáramkör javítása
9 000 - 15 000 Ft
Alaplapi vezérlőelektronika javítása
10 000 - 15 000 Ft
Kijelző szalagkábel, inverter javítása
9 000 - 14 000 Ft
Kijelző fénycső cseréje, javítása
12 000 - 15 000 Ft
BGA forraszott IC, chipset, GPU, VGA kártya javítása
22 000 - 25 000 Ft
BGA forraszott alkatrész cseréje
26 000 - 32 000 Ft
Mechanikai hibák
Tápcsatlakozó cseréje
10 000 Ft
USB, JACK, LAN csatlakozó cseréje
6 000 - 10 000 Ft
Törött kijelző zsanér javítása, cseréje
9 000 - 15 000 Ft
Műanyag ház elemek cseréje
(touchpad, palm rest, alsó ház, fedlap)
6 000 - 18 000 Ft
Billentyűzet cseréje
10 000 - 16 000 Ft
Merevlemez (HDD) cseréje
5 000 - 20 000 Ft
Optikai meghajtó (CD/DVD) cseréje
6 000 - 14 000 Ft
Kijelző cseréje
16 000 - 46 000 Ft
Webkamera cseréje
6 000 - 12 000 Ft
Kapcsoló gombok, érzékelők cseréje
9 000 Ft
Wi-Fi / Bluetooth modul cseréje
6 000 - 10 000 Ft

Áraink tájékoztató jellegűek, minden esetben egyedi árajánlatot adunk!
Az árak alkatrészekkel együtt értendők.

A feltüntetett árak nettó árak, a 27% általános forgalmi adót nem tartalmazzák!