Bemutatkozunk

Cégünk jelenlegi formájában 2007 óta létezik. Tapasztalatunk ennél természetesen sokkal több, csak ezen a területen több, mint 10 év. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt csak kevés versenytársunk mondhatja el magáról!

Fő tevékenységünk a hordozható eszközök köré épül. A notebookok és tabletek szervizelése, karbantartása a napi feladatunk. A munkához elengedhetetlen alkatrészket ezért nagy számban tartjuk raktáron. A különleges komponenseket széles körű beszállítói vonanainkon szerezzük be. Sok év óta jó kapcsolatokat ápolunk hazai és külföldi partnereinkkel és a gyártókkal is.

A laptopok mellett természetesen az asztali számítógépekkel felmerülő problémákat is kellő rutinnal kezeljük.

Javítunk továbbá LCD/LED/TFT monitorokat és lézernyomtatókat is.

Kisvállalati ügyfeleink részére rendszergazdai szolgáltatásokat nyújtunk szerződéses keretek között. Beleértve a hálózati infrastruktúra megtervezését, kivitelezését, üzemben tartását, és a felhasználók támogatását is.

Már a kezdetekben is arra törekedtünk, hogy minnél jobb minőséget adjunk ki a kezeink közül. Ez a hozzáállás már közép távon meg is hozta az eredményét: ügyfeleink szívesen ajánlanak minket barátaiknak, ismerőseiknek. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ez mindig is így maradjon!

Kedvezményeink

Viszonteladóknak

Viszonteladóknak, számítástechnikai szaküzleteknek, átvevőpontoknak jutalékos illetve kedvezményes rendszerben egyedi kedvezményeket adunk. Részletekért keresse munkatársainkat!

Kluboknak, hűségprogramok résztvevőinek

Kedvezmény-kártya programok, klubok jelentkezését várjuk, illetve mi is tervezünk a közeljövőben megállapodásokat kötni szimpatikus szervezetekkel. Részletekkel később ezen az oldalon jelentkezünk.

Munkatársaink

Botyánszky Pál

Tulajdonos, okleveles villamosmérnök

1991-óta vezetem vállalkozásomat. 2001-óta, számítástechnikai eszközöket javítok, fejlesztek. Első önálló szervizemet 2004-ben indítottam, ma a teljes tevékenységi körömet ez tölti ki. Szeretem ezt csinálni, mert mindíg akad benne érdekes megoldásra váró feladat.